Ga naar Homepagina
Glasservice IJsselstein Header

Glasplaat op maat Nieuwegein

Glasplaat op maat in Nieuwegein voor particulieren en bedrijven

Glasservice IJsselstein heeft een eigen magazijn met een grote voorraad aan glasplaten in een standaardformaat. Het voordeel hiervan is dat we snel het gewenste glasproduct aan u kunnen leveren. Ideaal als u een kapotte ruit snel wilt vervangen. Maar bij Glasservice IJsselstein kunt u ook terecht voor een glasplaat op maat in Nieuwegein. Dankzij ons eigen machinepark kunnen wij glasproducten zo bewerken dat zij helemaal passen bij uw specifieke situatie. Wij leveren aan en zetten bij zowel particuliere als zakelijke klanten. We zijn GBO gecertificeerd dus u kunt kwaliteit en service van ons verwachten voor een scherpe prijs.

Glasplaat op maat Nieuwegein
Bekijk alle mogelijkheden > Bekijk alle mogelijkheden >

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Glasplaat op maat in Nieuwegein bij Glasservice IJsselstein

Glas kent vele toepassingen. U kunt bijvoorbeeld een glasplaat op maat laten maken voor een tafelblad of een scheidingswand voor in uw woning of kantoor. Glasplaten kunnen op verschillende manieren worden bewerkt voor verschillende decoratieve en praktische doeleinden. Als u een glasplaat op maat laat maken bij Glasservice IJsselstein dan bent u verzekerd van een glasproduct dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Glasplaat op maat in Nieuwegein bij een GBO gecertificeerd glasbedrijf

Glasservice IJsselstein is dé vertrouwde partner voor al uw glasproducten. Onze klantenkring bestaat uit zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij leveren zowel glas voor wc raampjes als beglazing voor grootschalige bouwprojecten. Wij bieden onze klanten kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Wij zijn GBO gecertificeerd en onze medewerkers zijn in bezit van het VCA diploma. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste vereisten voor het leveren, zetten en monteren van glas. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingscursussen en zijn daarom goed op de hoogte van de nieuwste producten en regelgeving rondom het plaatsen van glas.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten wat zoal mogelijk is wat betreft de levering van glasplaten op maat in Nieuwegein en omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen over de bewerking, levering en kosten van glasplaten op maat. Glasservice IJsselstein is te bereiken op het telefoonnummer 030 - 687 56 50 of via info@glasserviceijsselstein.nl

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op