Ga naar Homepagina
Glasservice IJsselstein Header

Glazen achterwand keuken IJsselstein

Glazenachterwand voor keuken in IJsselstein laten leveren

Een glazen achterwand in uw keuken is een prima alternatief voor tegels. Een glazen achterwand geeft uw keuken een strakke uitstraling en is daarnaast gemakkelijk schoon te houden. Glasservice IJsselstein levert graag de glazen achterwand voor uw keuken in IJsselstein en omgeving. We maken de glazen achterwand op maat waarbij we rekening houden met uitsparingen voor stopcontacten, keukenkasten en vensterbanken. Wij vervaardigen de glazen achterwanden voor keukens in ons eigen machinepark.

Glazen achterwand keuken IJsselstein
Bekijk alle mogelijkheden > Bekijk alle mogelijkheden >

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Mogelijkheden voor glazen achterwand voor keukens in IJsselstein

Glas kent vele praktische toepassingen en heeft daarnaast een decoratieve waarde. Een glazen achterwand in de keuken is een nieuwe trend op woongebied. Wij kunnen het glas zo voor u bewerken dat de achterwand helemaal bij de stijl van uw keuken past. U kunt kiezen voor gekleurd glas maar ook een afbeelding op de glazen achterwand laten drukken. Daarmee maakt u uw keuken nog persoonlijker. Ook leveren wij glazen aanrechtbladen in IJsselstein en omgeving. Deze zijn in verschillende diktes en kleuren verkrijgbaar.

Glazen achterwand voor keuken bij Glasservice IJsselstein

Glasservice IJsselstein is dé vertrouwde glaspartner voor particuliere en zakelijke klanten. Wij hebben ervaring sinds 1989 en hebben vakkundigheid en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Bij ons kunt u bij de levering en plaatsing van glazen achterwanden in keukens in IJsselstein en regio rekenen op kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.

Meer informatie?

Wij adviseren onze klanten graag bij de keuze van een glazen achterwand voor een keuken in IJsselstein of omgeving. Neemt u gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ons telefoonnummer is: 030 - 687 56 50. Een mail sturen kan naar info@glasserviceijsselstein.nl

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op