Ga naar Homepagina
Glasservice IJsselstein Header

Glazen douchedeur Houten

Glazen douchedeur Houten bij Glasservice IJsselstein

Bent u uw badkamer aan het verbouwen of renoveren en zoekt u een betrouwbare leverancier voor een glazen douchedeur in Houten of omgeving? Glasservice IJsselstein verzorgt voor u graag de beglazing van uw douchecabine of inloopdouche. Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Wij zijn GBO gecertificeerd wat betekent dat onze medewerkers over de nieuwste vakkennis beschikken. Ook zijn onze glaszetters en glasmonteurs in bezit van het VCA diploma. Wij leveren zoveel mogelijk uit ons eigen magazijn. Daarom kunnen wij het gewenste glasproduct snel bij onze particuliere en zakelijke klanten plaatsen.

Glazen douchedeur Houten
Bekijk alle mogelijkheden > Bekijk alle mogelijkheden >

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Glazen douchedeur in Houten kopen?

Een glazen douchedeur in uw badkamer valt te verkiezen boven een douchegordijn. Het geeft uw badkamer een strakker uiterlijk en het is hygiƫnischer. Afhankelijk van de glassoort die u kiest, zorgt een glazen douchedeur voor meer licht in uw badkamer of juist maximale privacy. Bij Glasservice IJsselstein kunt u een glazen douchedeur in een standaardformaat bestellen, maar ook op maat laten maken. Glazen douchedeuren zijn gemaakt van veiligheidsglas. Ook is het mogelijk om een glazen douchedeur in Houten en omgeving te laten behandelen met een extra anti-kalkcoating.

Glazen douchedeur in Houten: designmogelijkheden

Het is natuurlijk belangrijk dat de glazen douchedeur die wij plaatsen past bij de stijl van uw badkamer. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden om een glazen douchedeur aan te passen aan de sfeer van uw badkamer. U kunt kiezen voor mat of helder glas, maar wij kunnen uw glazen douchedeur ook van een patroon of afbeelding voorzien. Ook kan de douchedeur door het aanbrengen van een verflaag worden voorzien van de door u gewenste kleur.

Contact

Hebt u vragen over de glazen douchedeuren in ons assortiment? Neemt u vooral contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 030 - 687 56 50. Of stuur een mail naar: info@glasserviceijsselstein.nl Wij geven vraag antwoord op al uw vragen over de levering van glazen douchedeuren in Houten. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen en uw wensen met ons te bespreken.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op