Ga naar Homepagina
Glasservice IJsselstein Header

HR++ glas Nieuwegein

HR++ glas in Nieuwegein en omgeving

Hebt u enkel glas en wilt u dat graag vervangen door dubbel glas? Of is uw bestaande isolatieglas aan vervanging toe? Glasservice IJsselstein levert HR++ glas in Nieuwegein en omgeving. Ons glasbedrijf staat sinds 1989. We staan garant voor kwaliteit en service voor een scherpe prijs:

  • We hebben ruime ervaring met het leveren én zetten van glas
  • Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze service
  • Dankzij ons eigen magazijn kunnen wij het glasproduct van uw keuze snel leveren.
  • We zijn GBO gecertificeerd en onze medewerkers hebben het VCA diploma op zak
HR++ glas Nieuwegein
Bekijk alle mogelijkheden > Bekijk alle mogelijkheden >

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

HR++ glas in Nieuwegein laten plaatsen

HR++ glas is een hoogrendementsglas met een goede isolerende werking. HR++ glas bestaat uit twee glasplaten waarvan één zijde van een isolerende coating is voorzien. Deze glasbladen zijn op de randen door een metaalkader met elkaar verbonden. De spouwruimte tussen de twee glasplaten is gevuld met het gas argon die de isolerende werking vergroot. Isolatieglas houdt in de winter de warmte binnen en weert op tropische dagen de hitte uit uw woning of kantoor. Met HR++ glas bespaart u flink op stookkosten. De investering in het vervangen van uw bestaande beglazing door HR++ glas hebt u dus zo weer terug verdiend.

HR++ glas in Nieuwegein geleverd door Glasservice IJsselstein

Glasservice IJsselstein beschikt over een eigen machinepark waar we uw HR++ glas voor u op de gewenste maat maken en bewerken. Isolatieglas is eenvoudig te bewerken tot figuurglas (glas met een patroon), brandwerend glas en veiligheidsglas. Door regelmatige bijscholing van onze medewerkers zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste glasproducten, plaatsingstechnieken en veranderingen in de wetgeving.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor HR++ glas in Nieuwegein of omgeving? U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 030 - 687 56 50 of een mail sturen naar info@glasserviceijsselstein.nl Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor het plaatsen van HR++ glas. Onze offertes zijn duidelijk en transparant. U ziet altijd het exacte totaalbedrag voor het leveren en plaatsen van HR++ glas in Nieuwegein en omgeving.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op