Ga naar Homepagina
Glasservice IJsselstein Header

Isolatieglas op maat Nieuwegein

Isolatieglas op maat in Nieuwegein en omgeving

Bent u uw woning aan het opknappen? Glasservice IJsselstein levert en plaatst isolatieglas op maat in Nieuwegein en omgeving. Sinds 1989 zijn wij dé vertrouwde glaspartner voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Wij staan voor service en kwaliteit voor een scherpe prijs:

  • Wij zijn een GBO gecertificeerd glasbedrijf
  • Onze medewerkers bezitten een VCA diploma en weten dus alles over veilig werken
  • Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht
  • De meeste producten zijn direct uit ons eigen magazijn leverbaar
  • Wij leveren én zetten het glas voor u
Isolatieglas op maat Nieuwegein
Bekijk alle mogelijkheden > Bekijk alle mogelijkheden >

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op

Isolatieglas op maat in Nieuwegein bij Glasservice IJsselstein

Glas is een veelzijdig product met vele praktische en decoratieve toepassingsmogelijkheden. Isoleren is één van die toepassingen. Isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd, houdt in de winter uw woning warm en weert in de zomer hitte uit uw huis of kantoor. Met isolatieglas bespaart u op zowel stookkosten als airco. Isolatieglas bestaat uit twee glasplaten. Deze worden door een metaalkader bij elkaar gehouden. De tussenruimte die doordoor ontstaat is bij standaard dubbel glas gevuld met droge lucht. Bij HR isolatieglas is één van de zijden van de glasplaat voorzien van een coating en de spouw gevuld met een gas waardoor het nog beter isoleert.

Het bestellen van isolatieglas op maat in Nieuwegein

Bij Glasservice IJsselstein kunt u isolatieglas op maat laten maken. Zo bent u ervan verzekerd dat u een passend glasproduct koopt. In ons eigen machinepark vervaardigen wij isolatieglas met de door u gewenste hoogte, breedte en dikte. De medewerkers van Glasservice IJsselstein bezitten het GBO vakcertificaat. Zij weten alles over de verschillende glassoorten, de toepassingsmogelijkheden en regels rondom veiligheid. U bent bij ons gegarandeerd van service en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor isolatieglas op maat in Nieuwegein of omgeving? U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 030 - 687 56 50 of door een mail te sturen naar info@glasserviceijsselstein.nl. Wij informeren u graag over de verschillende soorten isolatieglas op maat. Onze offertes zijn duidelijk en transparant: u ziet altijd het exacte totaalbedrag. Zo weet u waar u aan toe bent.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op