Wij zijn aanwezig op de informatiemarkt Slim Verbouwen georganiseerd door Rabobank Utrechtse Waarden.

Informatiemarkt

Tijdens de markt informeren ongeveer vijftien ondernemers over mogelijkheden om de woning te verduurzamen. Denk hierbij aan aanbieders van  zonnepanelen, dak- en gevelisolatie, dubbel glas en warmtepompen. De adviseurs, installateurs en aannemers kunnen u alles vertellen over het verhogen van het comfort van uw woning en het verlagen van uw energierekening. De gemeente is aanwezig om u te informeren over de juiste vergunningen.

Presentatie
Tijdens de markt kunt u om 18.00 uur en 19.00 uur een presentatie van Bleeve.nl bijwonen. Bleeve is een platform waarmee huiseigenaren snel en gemakkelijk kunnen inschatten wat de beste manier is om je woning energiezuiniger te maken, alleen of samen met ander huishoudens. Bleeve is een onafhankelijk initiatief dat wordt ondersteund door 15 Utrechtse gemeenten.

Iedereen is welkom
De markt is niet alleen bedoeld voor klanten van Rabobank Utrechtse Waarden, maar staat open voor alle geïnteresseerden. De informatiemarkt is op donderdag 17 maart,  tussen 17.00 uur en 20.00 uur bij Dorpshuis XXL, Oranje-Nassaustraat 31 in Benschop. .

De entree is gratis. U kunt binnenlopen wanneer u wilt. 

Terug naar overzicht